Hvem er vi?

Land&Skel er et landinspektørfirma, som arbejder med alle typer af ejendoms- og skelrelaterede opgaver, samt landmåling og kortlægning.

Hos Land&Skel vil vi gerne være en god samarbejdspartner for vores kunder, og din foretrukne landmåler. En af vores vigtigste missioner er at gøre vores kunder glade og tilfredse.

For at opnå dette, sørger vi naturligvis først og fremmest for, at kvaliteten er i top ved hjælp af den rette ekspertise og det rette udstyr.

Ud over den høje kvalitet, spiller også et højt serviceniveau en stor rolle i forhold til de glade og tilfredse kunder, og hos Land&Skel betyder dette blandt andet, at vi som professionelle landinspektører tilbyder en høj grad af fleksibilitet, så løsningen i videst mulige omfang tilpasses kundens ønsker. Det høje serviceniveau betyder også hurtig og effektiv håndtering af de nødvendige processer og deraf følgende minimering af tidsforbruget, hvilket igen gør det muligt for Land&Skel at tilbyde en konkurrencedygtig pris.

I tæt samarbejde med kunden, og på grundlag af dennes ønsker og den konkrete opgave, finder vi frem til, om Land&Skel kan og skal tage hånd om hele projektet, eller blot en del af det, eksempelvis opmåling, beregning, udlæsning i forskellige dataformater osv.

Læs en samlet oversigt over de arbejdsområder vi varetager i vores brochure – Land&Skel kort og godt. Vi tilbyder også, at du kan bestille kort over specifikke områder direkte hos os. Kontakt os og hør nærmere – vi er her for at give dit byggeprojekt et godt afsæt.

Land&Skel er medlem af Praktiserende Landinspektørers Forening og Landinspektørernes gensidige Erhvervsansvarsforsikring.

Kontakt os på 71 99 70 80  eller udfyld formularen:

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit tlf. nr. (skal udfyldes)

Adressen det vedrører (skal udfyldes)

Din besked