Opdeling af privat ejendom i lejligheder

En ejendomsopdeling muliggør registrering af flere ejendomme på samme grundstykke. Opdeling af en ejendom i ejerlejligheder giver blandt andet mulighed for at sælge og belåne de enkelte ejerlejligheder hver for sig. Opdelingsarbejdet indebærer en fysisk opmåling af  lejlighedens størrelse og placering, udarbejdelse af ejerlejlighedskort  samt udarbejdelse af selve anmeldelsesdokumentet. Opdelingen registreres den digitale tingbog.

Land&Skel tilbyder opmåling af ejendommen og opdeling i lejligheder, herunder videreopdeling (udstykning) af lejligheder i en eksisterende ejerlejlighedsejendom og ændring af ejerlejligheder (areal), samt udarbejdelse- og tinglysning af vedtægter for ejerforeninger.

Land&Skel tilbyder ligeledes opmåling af lejelejlighed og arealberegning heraf med henblik på at afstemme størrelsen på lejligheden med den løbende indtægt. Vi udarbejder også kortmateriale på baggrund af de opmålte arealer. Vi kan altså tilbyde alt udføre alt det praktiske og dokumenterende arbejde i forbindelse med opdeling af privat ejendom.

Kontakt os på 71 99 70 80  eller udfyld formularen:

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit tlf. nr. (skal udfyldes)

Adressen det vedrører (skal udfyldes)

Din besked