Planlægning af private projekter

Som privatperson er det måske første gang, at du står med et projekt, som du gerne vil have realiseret. Her kan det være svært at gennemskue hvilke regler, der skal overholdes og hvad der skal til af grundlag for at realisere dit projekt. Det er ting, der falder de professionelle aktører naturligt, men kan være en jungle for private. Vi er der for dig, så du ikke behøver at uddanne dig som landinspektør for at igangsætte dit byggeprojekt.

Land&Skel arbejder dagligt med den lovgivning, som man skal forholde sig til, uanset om det er et mindre byggeri, hvor man blandt andet skal forholde sig til bygningsreglementet og gamle servitutter, eller om det er et større projekt, hvor der foretages udstykning af flere nye grunde, og det er nødvendigt med tilvejebringelse af en ny lokalplan for virkeliggørelse af det påtænkte. Som landinspektører kan vi hos Land&Skel tilbyde den fornødne viden og erfaring til at hjælpe dig med at virkeliggøre dit projekt.

Vi hjælper dig i gang med dit byggeprojekt

Ønsker du for eksempel at lave en tilbygning til et eksisterende byggeri, kan landinspektøren indledningsvis hjælpe med gennemgang af matrikelkort for din ejendom. Skulle der være spørgsmål til skel, kan landinspektøren fastlægge disse. Det er også muligt hos Land&Skel at bestille matrikelkort over området, så du kan skabe et overblik over din ejendom og skellenes geografiske placering.

Landinspektøren kan også foretage arealberegning for at se om byggeprocenten overholdes, og skulle der være behov for køb af jord fra en nabo for at overholde byggeprocenten, kan vi også være behjælpelige hermed.

Er der sager, hvor der kan være behov for ekstern bistand, har Land&Skel kontakt til en række samarbejdspartnere, der hver især har specielle kompetencer, hvilke kan være nødvendige i projektet. Sammen med dem, kan vi til enhver tid hjælpe vores kunder med at virkeliggøre deres projekter.

Kontakt os og lad os holde et uforpligtende møde om mulighederne, hvor vi også kan estimere omkostningerne, som altid er en væsentlig faktor ved beslutning om igangsætning af nye tiltag. Vi er her for at klarlægge mulighederne og virkeliggøre dine drømme.

Kontakt os

  Hvilken adresse drejer henvendelsen sig om?

  Opgaver og projekter indenfor rådgivning og planlægning

  • Alle
  • Ejendomshævd
  • Erhverv
  • Opmåling
  • Rådgivning