Rådgivning til private projekter

Når du, som privat kunde, står med et mindre eller større byggeprojekt, er korrekt rådgivning tidligt i processen vigtig, så der ikke træffes beslutninger i blinde med store konsekvenser til følge. Derfor står vi klar til at hjælpe dig godt fra start.

Land&Skel har både ekspertisen og erfaringen til at tilbyde kompetent rådgivning på mange områder, som er relevante for projekter i privat regi. Her er det afgørende med en god dialog mellem kunden og os, så forventningerne afstemmes, og vi opnår den bedste løsning i forhold til kundens opfattelse af balancen imellem pris og kvalitet, og hvad der er muligt i.h.t. gældende lovgivning. Hvis det undervejs i processen vurderes, der er emner, der kræver ekstern bistand, har Land&Skel kontakt til en række samarbejdspartnere, som hvert på deres felt er eksperter. På denne måde sikrer vi den bedste og mest fordelagtige løsning for kunden.

Kontakt os, og vi finder sammen den bedste løsning for dig. Vi her for at hjælpe dig godt i gang og rådgive dig igennem hele processen.

Kontakt os på 71 99 70 80 eller udfyld formularen:

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit tlf. nr. (skal udfyldes)

Adressen det vedrører (skal udfyldes)

Din besked