Rådgivning til entreprenørprojekter

Entreprenørprojekter er tit omfangsrige og omkostningsfulde, og selv mindre projekter kan være omkostningsfulde. Derfor er den rigtige rådgivning vigtig, så der ikke træffes beslutninger i uden ordenligt grundlag, eller springer over hvor gærdet er lavest. Begge dele kan have store konsekvenser såvel for projektet som for økonomien.

Land&Skel yder professionel rådgivning i forbindelse med entreprenørprojekter. Vi har både baggrunden og erfaringen til at sikre et godt afsæt for projekter der involverer entreprenører. Ofte er det ikke den store indsats, der skal til fra vores side for at få projekterne til at køre optimalt. Det skyldes selvfølgelig, at de enkelte entreprenører langt hen ad vejen er professionelle og ved lige præcis, hvad de har med at gøre. Men vi må samtidig konstatere, at når det kommer til ejendomsspecifikke forhold, er der ofte behov for landinspektørens rådgivning.

Som professionelle landinspektører står vi klar med kompetent rådgivning til et hvert entreprenørprojekt. Kontakt os og hør nærmere om mulighederne.

Kontakt os på 71 99 70 80  eller udfyld formularen:

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit tlf. nr. (skal udfyldes)

Adressen det vedrører (skal udfyldes)

Din besked