Fastlæggelse af skel for private ejendomme

Mange kender ikke til den rette beliggenhed af skelgrænserne omkring deres ejendom, da det som regel ikke har nogen praktisk betydning i dagligdagen. Men ved ændringer på ejendommen, det kan være ved etablering af en hæk mod naboen eller opførelse af et nybyggeri, kan det være fatalt, hvis man ikke forinden har afklaret, hvor skelgrænserne går. I værste fald kan man risikere at måtte nedrive en nybygning, fordi det ikke overholder afstandene til skel. Og man bliver heller ikke populær hos naboen, hvis man har plantet en hæk inde på dennes ejendom.

Land&Skel tilbyder hjælp til at få fastlagt skelgrænserne, hvad enten det er registrering af nye skel (udstykning eller arealoverførsel), retablering af tabtgåede skel, berigtigelse af skel (hævd) eller mægling imellem to uenige parter i form af en skelforretning.

Kontakt os hvis du er tvivl om skellenes placering, så finder vi sammen ud af, om det er nødvendigt at afmærke skellene i dit tilfælde. Ofte kan det gøres for nogle få tusinde kroner, hvilket er væsentlig billigere end risikere at måtte nedrive et nybyggeri, blot fordi man har sparet landinspektøren.

Kontakt os på 71 99 70 80  eller udfyld formularen:

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit tlf. nr. (skal udfyldes)

Adressen det vedrører (skal udfyldes)

Din besked