Erhverv

Landinspektørfirmaet Land&Skel hjælper bygherrer med at skabe et godt fundament.

Det gør vi ved at afsætte byggeriet ned til sidste, korrekte millimeter. Vi anbefaler, at vi som landinspektør kommer ind i processen allerede før et arkitektfirma går i gang. Her er der mange penge at spare, når vi sikrer, at arkitekten kan arbejde ud fra et ordentligt tegningsgrundlag, når byggeriet skal placeres korrekt i forhold til skel.

Undgå problemer, og spar tid ved at lade os omsætte matrikelkort og tekniske kort, som er digitaliseret efter luftfoto og derfor kun er retvisende, til præcis data. Data som vi ud fra arkitektens efterfølgende plan med dimensioneringer af huset omsætter til den praktiske del af afsætningen i form af sikringspæle, fundament- og modullinjer, så byggeriet bliver sat nøjagtigt af i marken.

Land&Skel kan sørge for at indhente byggetilladelser og har stor ekspertise med at sikre lovligheden af byggeri i forhold til de byggeretslige, juridiske regler samt servitutter og lokalplaner.

Se mere om vores ydelser i menupunkterne til højre, og kontakt Land&Skel for et grundigt forarbejde og nøjagtig afsætning af byggeri.

Kontakt os på 71 99 70 80  eller udfyld formularen:

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit tlf. nr. (skal udfyldes)

Adressen det vedrører (skal udfyldes)

Din besked