Kontakt Land&skel - Aalborg

Står du og mangler en landinspektør i Aalborg? Så er det Land&Skel i Aalborg, du skal have fat i. Vi har et bred vifte af services inden for forskellige brancher; erhverv, privat og offentlig. Har du nogle spørgsmål til nogen af vores ydelser? Så er du mere end velkommen til at tage kontakt til os på mail eller telefon.

steffen

Steffen B. Martens

Landinspektør

Lars Hoberg

Landinspektør

Erik Støvring

Landinspektør

Andreas

Andreas F. Mejlgaard

Landinspektør

Kontakt os


  Landmåler Aalborg

  Hos Landinspektørfirmaet Land&Skel arbejder vi med alle typer ejendomsopgaver, landmåling, kortlægning og skelopgaver. Vores arbejde bygger altid på høj præcision og nøje ekspertise. Hvad enten der er behov for en landmåler i Aalborg, afsætning, æ ekspropriation eller en helt fjerde ydelse, så kan vi være behjælpelige.

  Er du privatperson, fra en offentlig institution eller erhverv i Aalborg og omegn? Vi varetager en bred vifte af opgaver. Tag et kig på brancherne, hvor vi arbejder eller tag et kig på alle vores forskellige ydelser.

  Hvis du har nogle spørgsmål til ydelserne, er du selvfølgelig meget velkomment i at tage kontakt til os. Hos os betyder fleksibilitet og et højt serviceniveau meget – derfor kommer der altid en omhyggelig og præcis landinspektør ud, når du vælger at arbejde sammen med os.

  Tinglysning m.v. i Aalborg

  Land&Skel kan hjælpe med flere forskellige ydelser i Aalborg og omegn. Du kan blandt andet få hjælp til ydelser som tinglysning af ejendom, materielkort, landmåling og tinglysning i Aalborg.

  Hos os kan du bestille alle de typer kort, du kan stå og mangle til dit byggeprojekt i Aalborg og omegn, hvad enten det er et privat, offentligt eller erhvervsmæssigt byggeprojekt. Lad drømme blive til virkelighed med kyndig rådgivning og professionelle services fra os, som vi yder i hele Aalborg, Nordjylland og Midtjylland.

  Har du brug for en landmåler i Aalborg eller måske tinglysning i Aalborg? I Aalborg og kan vi hjælpe med flere forskellige opgaver, som fx skelopgaver, landmåling og kortlægning. Kontakt os, og få professionel og kyndig hjælp til dit byggeprojekt.