Kontakt Land&skel - Støvring

Land&Skel har en af vores tre afdelinger i Støvring i Nordjylland. Står du og mangler en landinspektør i Støvring og omegn? Så er du kommet til det rette sted. Vi har flere forskellige services, som vi yder til private såvel som offentlige og erhverv. Tag kontakt til os, hvis du har nogle spørgsmål eller vil høre mere om nogle specifikke ydelser.
steffen

Steffen B. Martens

Landinspektør

Lars Hoberg

Landinspektør

Erik Støvring

Landinspektør

Andreas

Andreas F. Mejlgaard

Landinspektør

Kontakt os


  Landmåler Støvring

  Hvad enten du kontakter os som privatperson, som erhverv eller offentlig, kan vi hjælpe dig med dit projekt. Under menupunktet ‘brancher’ kan du få et overblik over hvilke ydelser, vi kan hjælpe med inden for de forskellige brancher.

  Under menupunktet ydelser kan du også få et overordnet overblik over de mange ydelser vi tilbyder i Støvring og omegn. Er der behov for en landinspektør i Støvring eller måske hjælp til noget udstykning i Støvring? Tøv endelig ikke med at tage kontakt til os, og lad os tage en snak om dine/jeres ønsker og behov, og hvordan vi kan imødekomme dem.

  Vores ydelser indebærer for eksempel tinglysning, landmåling, udstykning, afsætning, byggemodning og meget, meget mere. Vores serviceniveau er i top, og vi sætter pris på fleksibilitet samt yder altid et professionelt arbejde.

  Udstykning Støvring og meget andet

  Er udstykning i Støvring noget af det, du søger hjælp til lige nu? Måske er det i en af de byer, der ligger tæt ved Støvring. Hos Land&Skel kan vi være behjælpelige med udstykning, hvis du har en grund, der skal deles op i flere dele.

  Vi kan også hjælpe med arealoverførsel, hvis dele af en anden grund skal tilføjes til din grund. Hos Land&Skel tilbyder vi også, at du kan bestille alle typer kort, som du kan stå og mangle til dit byggeprojekt. Det kan blandt andet være et kort over en ejendom, så drømmen kan visualiseres og realiseres.

  Har du nogle spørgsmål til nogle af vores ydelser i Støvring og omegn? Tøv endelig ikke med at tage kontakt til os på telefon eller mail. Du kan også vælge at udfylde kontaktformularen, som er lige ovenover.