Kontakt Land&skel - Hadsund

Er en landinspektør i Hadsund lige dét, du står og søger? Så er du kommet til det rette sted. Hos Land&Skel kan vi hjælpe dig med en bred vifte af ydelser til flere forskellige byggeprojekter. Har du spørgsmål til vores ydelser, er du mere end velkommen til at tage kontakt til os på telefon eller mail.
steffen

Steffen B. Martens

Landinspektør

Lars Hoberg

Landinspektør

Erik Støvring

Landinspektør

Andreas

Andreas F. Mejlgaard

Landinspektør

Kontakt os


  Landmåler Hadsund

  Mangler du en landmåler i Hadsund og omegn? Kom i gang med byggeprojektet med byggemodning af jeres grund, afsætning, matrikelkort og meget mere. Dette er blot et udpluk af alle vores ydelser, som du kan få et ordentligt overblik over her – læs mere om de individuelle ydelser ved at trykke ind på dem.

  Tinglysning i Hadsund og omegn er også en af vores services. Som landinspektør kan vi være behjælpelige med udarbejdelse af deklarationer og servitutter på den offentlige Tinglysningsportal. Kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig med tinglysning i Hadsund og omegn.

  Vores ydelser indebærer blandt andet også opdeling og udstykning af et grundstykke, planlægning af et projekt, nivellement, ledningsregistrering og meget mere. Er du i tvivl om, hvorvidt det lige præcis er en bestemt ydelse, du har brug for? Læs mere ved at trykke på de individuelle ydelse.

  Landmåler Midtjylland

  Fra vores afdeling i Hadsund ligger vi tæt på grænsen til Midtjylland. Derfor vil det også kun give mening, at vi kan tilbyde vores ydelser i hele Midtjylland. Mangler du en professionel landmåler i Midtjylland? Tøv endelig ikke med at tage kontakt til os. Vi udfører alle de samme ydelser i Midtjylland som i Nordjylland. 

  Landinspektørfirma Land&Skel udfører alle typer ejendomsopgaver, landmålinger, kortlægninger og skelopgaver i Hadsund og omegn. Alle vores ydelser bliver udført med omhyggelighed og præcision, hvor vores ekspertise og professionalitet skinner tydeligt igennem hvert projekt, vi har arbejdet på.

  Har du nogen som helst spørgsmål til vores ydelser eller til de forskellige brancher, vi kan hjælpe? Tøv endelig ikke med at tage kontakt til os, hvad enten det er som privatperson, som erhverv eller som offentlig institution.