Kontakt Land&skel

Find kontaktoplysninger på Land og Skel lige her på siden. Her finder du kontaktoplysninger, hvis du har behov for hjælp til for eksempel tinglysning, materiel kort eller afsætning. Søger du en landmåler i Nordjylland eller Midtjylland, så er du kommet det rette sted. Du kan trykke ind på de forskellige afdelinger nedenfor.

Vores afdelinger

Aalborg

Jens Stoffersens Vej 9
9000 Aalborg
Telefon: 71 99 70 80
E-Mail: info@ls-es.dk

Støvring

Østre Allé 6
9530 Støvring
Telefon: 71 99 70 80
E-Mail: info@ls-es.dk

Hadsund

Mariagervej 3
9560 Hadsund
Telefon: 98 57 25 00
E-Mail: info@ls-es.dk

steffen

Steffen B. Martens

Landinspektør

billede-paa-vej

Lars Hoberg

Landinspektør

billede-paa-vej

Erik Støvring

Landinspektør

Andreas

Andreas F. Mejlgaard

Landinspektør

billede-paa-vej

Hanne Bondo Agerlund

Teknisk Assistent

Kontakt os

  Hvilken adresse drejer henvendelsen sig om?

  Landmåler Nordjylland

  Med rødder i Nordjylland yder Land&Skel services i Nordjylland og i Midtjylland. Vi kan hjælpe med en del forskellige ydelser i de to regioner. Flere store entreprenørfirmaer trækker på os ved komplicerede projekter.

  Under fanen ‘brancher’ kan du se i hvilke forskellige brancher, vi kan være behjælpelige. Her ser du også hvilke ydelser, vi kan hjælpe med inden for de forskellige brancher. Med flere års erfaring vil vi kunne yde professionelt og kyndigt arbejde.

  Vores ydelser i Nordjylland og Midtjylland indebærer alt lige fra hjælp til at få fastlagt skel, tinglysning af skøde, rådgivning med hensyn til dit byggeprojekt, opmåling til at sætte gang i dit byggeprojekt, udstykning, arealoverførsel og meget, meget mere.

  Landinspektør Midtjylland

  Vi har kontorer i både Aalborg, Støvring og Hadsund. De tre kontorer gør det muligt for os at operere i hele Nordjylland og hele Midtjylland. Har du spørgsmål til, hvorvidt vi kan være behjælpelige på din grund? Tag kontakt til os, så kan vi svare på det.

  Står du og mangler en landinspektør i Nordjylland eller Midtjylland? Eller hjælp til udstykning eller arealoverførsler? Måske er det en helt tredje ydelse, du efterspørger. Hos Land&Skel har vi mange forskellige ydelser at trække på. Se alle vores ydelser her.

  Vores ydelser til private, offentlige og erhverv spænder vidt og bredt. Hvis du har nogle spørgsmål til nogle af vores ydelser, er du mere end velkommen til at tage kontakt til os enten på telefon eller mail.

  Tinglysning m.v. i Aalborg

  Land&Skel kan hjælpe med flere forskellige ydelser i Aalborg og omegn. Vi hjælper med ydelser som fx skelopgaver, landmåling og kortlægning. Vi hjælper også med flere forskellige opgaver som tinglysning af ejendom, materielkort eller landmåling i Aalborg. Kontakt os, og få professionel og kyndig hjælp til dit byggeprojekt.

  Hos os kan du bestille alle de typer kort, du kan stå og mangle til dit byggeprojekt i Aalborg og omegn, hvad enten det er et privat, offentligt eller erhvervsmæssigt byggeprojekt. Lad drømme blive til virkelighed med kyndig rådgivning og professionelle services fra os, som vi yder i hele Aalborg, Nordjylland og Midtjylland.

  Landmåler Aalborg, Støvring og Hadsund

  Hos Landinspektørfirmaet Land&Skel arbejder vi med alle typer ejendomsopgaver, landmåling, kortlægning og skelopgaver. Vores arbejde bygger altid på høj præcision og nøje ekspertise. Hvad enten der er behov for en landmåler i Aalborg og omegn, afsætning, ekspropriation eller en helt fjerde ydelse, så kan vi være behjælpelige.

  Under menupunktet ydelser kan du også få et overordnet overblik over de mange ydelser vi tilbyder i Støvring og omegn. Er der behov for en landinspektør eller måske hjælp til noget udstykning i Støvring? Tinglysning i Hadsund og omegn er også en af vores services.

  Som landinspektør kan vi være behjælpelige med udarbejdelse af deklarationer og servitutter på den offentlige Tinglysningsportal.

  Dette er blot et udpluk af alle vores ydelser, som du kan få et ordentligt overblik over her – læs mere om de individuelle ydelser ved at trykke ind på dem.

  Hvis du har nogle spørgsmål til ydelserne, er du selvfølgelig meget velkommen til at tage kontakt til os.

  Hos os betyder fleksibilitet og et højt serviceniveau meget – derfor kommer der altid en omhyggelig og præcis landinspektør ud, når du vælger at arbejde sammen med os.

  Udstykning Støvring og meget andet

  Er udstykning i Støvring noget af det, du søger hjælp til lige nu? Måske er det i en af de byer, der ligger tæt ved Støvring. Hos Land&Skel kan vi være behjælpelige med udstykning, hvis du har en grund, der skal deles op i flere dele.

  Vi kan også hjælpe med arealoverførsel, hvis dele af en anden grund skal tilføjes til din grund. Hos Land&Skel tilbyder vi også, at du kan bestille alle typer kort, som du kan stå og mangle til dit byggeprojekt. Det kan blandt andet være et kort over en ejendom, så drømmen kan visualiseres og realiseres.

  Har du nogle spørgsmål til nogle af vores ydelser i Støvring og omegn? Tøv endelig ikke med at tage kontakt til os på telefon eller mail. Du kan også vælge at udfylde kontaktformularen, som er lige ovenover.