Kontakt Land&skel

Find kontaktoplysninger på Land og Skel lige her på siden. Her finder du kontaktoplysninger, hvis du har behov for hjælp til for eksempel tinglysning, materiel kort eller afsætning. Søger du en landmåler i Nordjylland eller Midtjylland, så er du kommet det rette sted. Du kan trykke ind på de forskellige afdelinger nedenfor.

Vores afdelinger

Støvring

Østre Allé 6
9530 Støvring
Telefon: 71 99 70 80
E-Mail: info@ls-es.dk

Aalborg

Jens Stoffersens Vej 9
9000 Aalborg
Telefon: 71 99 70 80
E-Mail: info@ls-es.dk

Hadsund

Gl. Visborgvej 8
9560 Hadsund
Telefon: 98 57 25 00
E-Mail: info@ls-es.dk

Kontakt os


  Landmåler Nordjylland

  Med rødder i Nordjylland yder Land&Skel services i Nordjylland og i Midtjylland. Vi kan hjælpe med en del forskellige ydelser i de to regioner. Flere store entreprenørfirmaer trækker på os ved komplicerede projekter.

  Under fanen ‘brancher’ kan du se, i hvilke forskellige brancher vi kan være behjælpelige. Her ser du også hvilke ydelser, vi kan hjælpe med inden for de forskellige brancher. Med flere års erfaring, vil vi kunne yde professionelt og kyndigt arbejde.

  Vores ydelser i Nordjylland og Midtjylland indebærer alt lige fra hjælp til at få fastlagt skel, tinglysning af skøde, rådgivning med hensyn til dit byggeprojekt, opmåling til at sætte gang i dit byggeprojekt, udstykning, arealoverførsel og meget, meget mere.

  Landinspektør Midtjylland

  Vi har kontorer i både Aalborg, Støvring og Hadsund. De tre kontorer gør det muligt for os at operere i hele Nordjylland og hele Midtjylland. Har du spørgsmål til, hvorvidt vi kan være behjælpelige på din grund? Tag kontakt til os, så kan vi svare på det.

  Står du og mangler en landinspektør i Nordjylland eller Midtjylland? Eller hjælp til udstykning eller arealoverførsler. Måske er det en helt tredje ydelse, du efterspørger. Hos Land&Skel har vi mange forskellige ydelser at trække på. Se alle vores ydelser her.

  Vores ydelser til private, offentlige og erhverv spænder vidt og bredt. Hvis du har nogle spørgsmål til nogle af vores ydelser, er du mere end velkommen til at tage kontakt til os enten på telefon eller mail.