Privat

Hos landinspektørfirmaet Land&Skel får du rådgivning, hjælp til at overholde reglerne og sikrer dine rettigheder som privat boligejer eller jordejer.

Vi sørger for tinglysning ved køb af byggegrund og korrekt afsætning af dit byggeri på stedet. Ved køb af eksisterende bolig hjælper vi med ejendomsberigtigelse ved fastlæggelse af skel, ligesom vi laver skelforretning ved tvist om skellets placering. Forud for et eventuelt køb eller salg vil vi også kunne hjælpe ejendomsmæglere med at afmærke skellet, så de fysiske grænser svarer til de registrerede.

Ved arealoverførsel, hvor naboer køber jord af hinanden, eller udstykning af jord til byggegrund sørger vi for, at hele processen forløber nemt og efter gældende regler. Hos Land&Skel kan samtidig bestille kort over området – dette kan være en hjælpende hånd og giver et godt udgangspunkt for byggeprocessen.

Land&Skel laver sammenlægning af ejendomme i hele landet.

Se meget mere om vores ydelser til private boligejere eller jordejere i menupunkterne til højre, eller kontakt os og hør, hvordan vi sikkert og til en fair pris vil kunne løse din opgave – vi er her for at hjælpe dig nemt igennem hele processen.

Kontakt os på 71 99 70 80 eller udfyld formularen:

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit tlf. nr. (skal udfyldes)

Adressen det vedrører (skal udfyldes)

Din besked